blaadje lichtgroen linda de groot 1

Als werkgever wil je mensen die bruisen van energie

Want gezonde & vitale medewerkers zijn goud waard.
Ze zíjn immers jouw bedrijf!
De praktijk is echter vaak anders. Meer dan de helft van de Nederlanders leeft ongezond en dit aantal neemt alleen maar toe.

Veel medewerkers zijn gewend om gewoon maar door te gaan en de signalen van hun lichaam te negeren. Bewegen weinig, eten even snel wat tussendoor en ongezond snacken gaat haast ongemerkt. De after lunch dip wordt ‘opgelost’ met nog een kop koffie en echt tot rust komen is lastig. Met (vage) klachten en vaak helaas ook uitval tot gevolg.

Ik was ook zo iemand. Maar nadat ik door voedings- en leefstijlaanpassingen herstelde van een burn-out, verruilde ik na ruim 20 jaar mijn goede baan in loondienst voor mijn missie: zoveel mogelijk mensen inspireren om met simpele stappen hun gezondheid, balans en levensgeluk drastisch te verbeteren. 

Je kunt mij inhuren voor persoonlijke 1 op 1 coachtrajecten, maar ook voor het geven van masterclasses, workshops en groepsprogramma’s. Zowel on- als offline. 

Ook heb ik een online vitaliteitsprogramma ontworpen speciaal gericht op nieuwe moeders, want zij zoeken vaak naar een nieuwe balans in hun leven. Uitval en verzuim van vrouwen in deze fase ligt maar liefst 2x zo hoog als bij mannen van dezelfde leeftijd.

linda de groot

Vitaliteit

This is how I see it

Het is breder dan voeding en bewegen. Het gaat om het totale plaatje van body & mind.

Het gaat om de hoeveelheid levensenergie, om veerkracht en eigen regie

Het uitgangspunt daarbij is iemands mentale en fysieke gesteldheid. 

Er zijn tal van oorzaken. Tal van klachten. 

En ieder mens is anders. Daarom geloof ik er heilig in dat je daar mag beginnen: bij de mens. 

Ik geef mensen inzicht in hun lijf, mind, klachten en behoeften

Met een concrete aanpak, praktische handvatten en goede begeleiding, zodat het ook echt een verschil gaat maken. 

Op mijn manier gebracht: duidelijk & laagdrempelig, met een flinke dosis fun en enthousiasme.

linda de groot

Waarover?

Hierbij een aantal onderwerpen waar ik medewerkers en bedrijven mee kan helpen.
Uiteraard is dit volledig af te stemmen op de behoeften die er zijn.
Denk aan persoonlijke 1 op 1 coachtrajecten, masterclasses, workshops en groepsprogramma’s. Zowel on- als offline mogelijk.

Ik kan inzicht en kennis geven met veel ‘oh ja’ momenten, waardoor mensen bewuster worden. Mijn eigen waardevolste lessen delen en natuurlijk hoe je op een praktische manier zelf aan de slag kunt. Ook kunnen we in (groeps)trajecten daadwerkelijk samen stappen gaan zetten. 

Werk- / privébalans & carrière

Hoge werkdruk / stress management

Voeding

Burn-out klachten / overspannen / lage energie

Leefstijl (slaap, beweging etc.)

EMB testen uitvoeren

Hormonen en cyclus

Wie ben ik?

Van uitgebluste vrouw naar bruisende ondernemer & moeder

In mijn werk als HR-Adviseur streefde ik altijd naar resultaat, was ik ambitieus en zette ik me voor de volle 100% in.
Toen ik een gezin kreeg werd alle ballen in lucht houden steeds moeilijker. Dit leidde eerst tot vage klachten, later tot een burn-out. Nu, zoveel jaren later, heb ik mijn gezondheid hervonden, een eigen bedrijf en voel ik me heerlijk energiek.
Ik weet dat het leven best stressvol kan zijn en dat vage klachten je flink kunnen belemmeren. Ik weet inmiddels ook hoe je ervoor kan zorgen dat dit flink verbetert. 

Wil je weten meer lezen over mij of over hoe ik mijn gezondheid hervond?

linda

Wat anderen zeggen

Kind words

“Ik ben sinds de cursus erg met mezelf bezig: veel wandelen, goede vitamines, bepaalde veranderingen in voeding en drinken. Gewoon goede zelfzorg. Heb sinds kort een geweldige masseuse, die mij ontspanning geeft en zij helpt ook een stukje psychisch. Heel fijn 🙌 Niet elke dag is in balans.. maar ik heb van jou geleerd, dat dat heel normaal is.. dus die woorden zitten altijd in mijn hoofd, als ik een day off heb! Bedankt lieve Linda, mooi mens! En ik hoop je nog eens tegen te komen 😘 liefs Karin”
Karin Batist
"Linda is heerlijk enthousiast en energiek. Als je met haar praat wil je gelijk aan de slag! Ze is open en deelt vanuit haar hart. Dit voel je en maakt het contact met haar voor mij super waardevol. Ze is oprecht geïnteresseerd en gedreven om de ander een stap verder te brengen."
Naomi
"Super boeiend! Dit zou iedereen moeten weten. Je hebt me echt aan het denken gezet. Dank voor alle inzichten en praktische tips!"
Peter
"De groepstraining die je hebt gegeven vond ik heel waardevol! Bedankt voor alle inzichten, mooie gesprekken en ook de gezelligheid. Ik merk dat ik al minder stress voel en gemotiveerd ben mijn leefstijl te verbeteren"
Marcella
"Ik volgde bij Linda een groepscursus 'positieve gezondheidsvaardigheden' en ik heb er veel aan gehad. Veel inzichten die mij helpen gezonder te leven en ook heel leuk om dit in een groep te doen. Je bent een mooi mens Linda, bedankt!"
Roland
Previous slide
Next slide

Kennismaken

Ben je nieuwsgierig wat ik voor jouw bedrijf kan betekenen?
Laten we een vrijblijvende belafspraak plannen om kennis te maken en waarin we dit kunnen onderzoeken.