Online vitaliteitsprogramma
RISE & GLOW

Speciaal voor ‘new moms’

Een uniek programma speciaal voor moeders, waarin jij in acht weken zorgt voor meer rust, zelfvertrouwen & plezier.

Je voelt je lekkerder in je lijf en hebt meer energie, waardoor je écht kunt genieten van deze bijzondere periode.

linda de groot
blaadje lichtgroen linda de groot 1

Is this you?

Dit programma is precies wat jij nodig hebt, als jij:

Trust me: dit heeft vrijwel elke moeder.

Het goede nieuws is: zo hoeft het niet te zijn!

Hoe? Dat ontdek jij in acht weken met het

Rise & Glow programma

Tijd voor jezelf heb je niet, tijd voor jezelf creëer je.
Mooie moeder: zet jezelf eens op je prioriteitenlijstje.

O

Want hoe fijn zou het zijn als jij:

Ik geloof dat dit ook voor jou is weggelegd

Moeder zijn: dat is niet iets wat je er gewoon ‘even bij doet’.
Gezin + werk + een sociaal leven = topsport.

Best gek, als je je bedenkt dat we in ons leven opleidingen volgen om een baan te kunnen hebben, maar van het moederschap (zo ongeveer de grootste baan ter wereld!) hebben we veelal het gevoel dat we het allemaal maar moeten weten en zelf moeten kunnen.

Maar deze grootse taak in ons leven: waarom zou je dat helemaal alleen willen doen?

Dat komt o.a. doordat er een (online) wereld wordt gecreëerd met allemaal prachtige foto’s waardoor het lijkt alsof veel moeders het perfect voor elkaar hebben. Daardoor zie ik dat veel moeders zich schamen om toe te geven dat het bij hen best een uitdaging is.

Toegeven dat het een uitdaging is, is geen teken van ‘zwakte’, dat is juist supersterk! Daarmee zeg je eigenlijk: ik neem geen genoegen met hoe ik me nu voel, ik wil er het allerbeste van maken!

Je wordt een leukere moeder en vrouw als je het jezelf gunt hierin te groeien.

En dit heeft vaak ook direct effect op je kindje(s). Het werkt namelijk door in je gezin, je werk, je relaties. Want hoe jij je voelt geef je door!

linda de groot

Waarom voor moeders?

Ik weet uit eigen ervaring wat een aardverschuiving het is om moeder te worden. Ik weet hoeveel er van moeders gevraagd wordt en hoeveel druk zij kunnen voelen:

Maar wat vaak vergeten wordt: als je moeder wordt staat je leven op zijn kop! We voelen vaak dat we ons leven ‘weer moeten oppakken’. Maar hoe doe je dat, want alles is anders. JIJ bent veranderd. Moeder worden is een transformatie. 

Toen ik moeder werd kon ik er moeilijk echt van genieten en zorgde ik slecht voor mezelf. Inmiddels heb ik zoveel geleerd, en het kan anders! Makkelijker, met meer fun en rust. Ik weet hoe je zorgt voor meer energie. Hoe je je weer trots en goed in je lijf en relaxter in je hoofd voelt. Hoe je écht in balans komt én blijft. Zodat je zowel op je werk als thuis weer kunt shinen.

De afgelopen jaren heb ik met mijn eerste bedrijf VITmom. veel vrouwen mogen helpen in deze intense periode. 

Uit eigen ervaring en vanuit diverse opleidingen weet ik inmiddels wat de impact is van voeding, leefstijl en stress op ons lichaam. En hoe we hiermee om kunnen gaan. Óók als je een vol en druk leven hebt en onlangs moeder bent geworden. Juist dan. 

Vaak denken we dat we even door deze fase heen moeten en wachten we af tot het makkelijker wordt. We denken dat vage klachten (prikkelbaarheid, vermoeidheid, hoofpijn, darmklachten, stemmingswisselingen, huidklachten etc.) erbij horen. Maar nee: het kan ook anders! Met praktische tips & tricks kreeg ik veel vrouwen weer op de rit. 

En daar wil ik nog veel meer vrouwen mee inspireren!

Dit is wat je krijgt:

In acht weken doorloop je de speciaal voor nieuwe moeders ontworpen RISE & GLOW methode.

Er komt elke week een nieuwe module vrij. Elke module bevat één tot drie inspirerende video’s (ook als audio te beluisteren) en waardevolle extra’s. Jij hebt altijd en overal toegang tot dit materiaal dus tijd en plaats is geen excuus meer 😉

Theorie video's

Super waardevolle video’s waarin ik je helemaal meeneem in alle must-know informatie voor alle nieuwe moeders. Je leert wat jij kunt doen om hier de meest prachtige periode van je leven van te maken en je balans en energie blijvend te verhogen.

Veel inzichten en praktische tools en tips m.b.t. alle dimensies van jouw vitaliteit. Je ontdekt welke dingen voor jou werken én hoe je dit eenvoudig kunt toepassen.

Extra's

Een unieke verzameling van extra’s, zoals fijne visualisaties en meditaties, makkelijke en mooie oefeningen die jou versterken in je reis, advies over voeding en supplementen en inspirerende video’s.

Unieke BONUS: Yoga serie

Een serie van in totaal acht unieke (postnatale) yoga lessen. Deze lessen worden gegeven door Judith, eigenaresse van studio YogaJuud. De video’s zijn speciaal ontworpen voor dit programma en zijn te volgen vanaf ongeveer zes weken na je bevalling. Maar ook jaren later zijn ze nog heel fijn. Yoga is voeding voor je lichaam én geest en heeft zó veel gezondheidsvoordelen. Dit gaat jou zo helpen, daar ben ik van overtuigd!

Wanneer het jou uitkomt

Je kunt de modules volgen op jouw tempo en op het moment dat het voor jou uitkomt (als je kindje even slaapt bijvoorbeeld). En zo vaak je wilt: het hele programma blijft voor jou beschikbaar zonder einddatum.

de investering is 167 euro (incl. btw)

Wist je dat veel werkgevers willen betalen voor dit programma? Vanuit het potje persoonlijke ontwikkeling, scholing, verzuimpreventie/reductie of vitaliteit is er vaak veel mogelijk. Jouw werkgever heeft er immers ook baat bij dat jij lekker in je vel zit, in balans bent en je vol energie voelt!

I’ve got your back

Laat vrouwelijke balans en energie nu net mijn specialiteit zijn

Ik ben Linda, orthomoleculair expert, vitaliteits- en leefstijlcoach én ervaringsdeskundige op het gebied van moeder worden, zoeken naar een nieuwe balans, meer energie en je weer trots en lekker in je lijf voelen. 

Van uitgebluste vrouw ben ik nu een gepassioneerde onderneemster met een gezin. Met voedings- en leefstijlaanpassingen herstelde ik van o.a. heftige migraine, burn-outklachten en bereikte ik mijn ideale gewicht. Eindelijk vind ik die fijne balans waar ik zo naar verlangde! Het is bizar hoeveel dit voor je lichaam (én geest) kan doen.

Mijn avontuur als moeder begon in 2015. Ik was overdonderd. Door liefde, door angst, door verantwoordelijkheid, door vermoeidheid. En mede doordat mijn zoontje een afwijking bleek te hebben was die roze wolk voor mij ver te zoeken.

Ik stond vol in de zorgmodus en was lange tijd moe en verlangde naar een periode waarin alles makkelijker zou worden. Dit combineren met mijn functie als HR-adviseur vond ik moeilijk. En ik had zoveel rollen en verantwoordelijkheden! Ik moest en zou de ballen hoog houden. Tot ik een paar jaar later op een punt kwam dat ik de snelheid van mijn leven letterlijk niet meer bij kon benen.

De burn-out werd een kans. Ik ontdekte wat mij energie geeft en kost, welke voeding optimaal voor mij werkt en ik nam afscheid van overtuigingen die mij niet meer dienden. Ik voelde me als nieuw!

Dat maakte dat ik hier anderen óók mee wilde helpen. 

Met dit programma wil ik moeders die vóelen dat het anders kan, helpen bij dit nieuwe hoofdstuk in hun leven. Mijn wens is dat elke moeder zich zelfverzekerd, lekker in haar lijf, vol energie en écht in balans voelt. En niet over een tijdje als deze fase voorbij is, maar nu al. Het kan!

linda de groot

Hoe ziet de online omgeving eruit?

1. Reconnect with yourself

Vaak voelt álles anders als je moeder bent geworden. We staan stil bij hoe dit werkt en wat dit met je doet. We tunen in op jou, op je zwangerschap, je bevalling en op hoe belangrijk het is eerlijk te zijn over hoe je het ervaart, de ups & downs! Je krijgt praktische handvatten hoe je in deze fase óók voor jezelf zorgt. Vier cruciale tips die je hierbij helpen.

2. Investigate your desires

We gaan onderzoeken waar jij behoefte aan hebt én hoe je hierin al makkelijk stappen kunt zetten. Over gedachten en emoties in deze fase. Je leert hoe energie werkt voor jou en hoe je zorgt voor meer. Je krijgt de gouden tool voor ontspannen moederschap & mooie oefeningen die gaan zorgen voor meer inzicht, rust in je hoofd en tijd voor jezelf.

3. See yourself 

Verwachtingen.. Van jezelf, van anderen: dat kan je aardig in de weg zitten. Je leert hoe je hier relaxed mee om kunt gaan. Je krijgt inzicht in hoe je mind werkt nu je mama bent en over dat vervelende kritische stemmetje dat ons zo kan blokkeren. Je ontdekt wat jouw (onbewuste) energievreters zijn en hoe je deze kunt verminderen.

4. Empower your mindset

Emoties: hoe je deze fijner kunt ‘managen’. Over oordelen, wat het je oplevert als je dit vermindert en hoe je dit kunt doen. Je leert hoe je piekergedachten kunt ombuigen en hoe je je zelfvertrouwen laat groeien. Je krijgt inzicht in dé 7 dingen die je nu meer los mag laten. Uiteraard incl. hulp hóe dan, want eerlijk: dat is vaak makkelijker gezegd dan gedaan.

5. Get your balance

We tunen in op ontspanning en stress en wat dat doet met je lijf en mind. Grote kans dat jij meer stress ervaart dan je nu wellicht denkt, en je leert dit te herkennen en wat hierin cruciaal is om te doen, om ervoor te zorgen dat je meer rust ervaart en energiek(er) wordt én blijft.

Je krijgt 5 must-know tips voor meer balans als moeder.

6. Let’s eat good, feel good

Deepdive in het aspect voeding en waarom dit áltijd een belangrijke speler is om naar te kijken als we het hebben over jouw energielevel. Goede voeding is onlosmakelijk verbonden met hoe jij je voelt, wat je denkt en zelfs je geluk. Ik neem je hier helemaal in mee, geef je volop inzichten en natuurlijk veel makkelijke tips en praktische voorbeelden, want het hoeft echt niet ingewikkeld te zijn.

7. Own your energy

Slaap. Gebroken nachten met een kleintje zijn vaak niet te voorkomen, maar er is zoveel wat je wél kunt doen om te zorgen voor een betere slaap en een uitgeruster gevoel. Plus nog twee belangrijke knoppen waar je aan kunt draaien als we het hebben over jouw balans & energie: beweging en voedingssupplementen. In deze module vertel ik je hier alles over wat je moet weten.

8. Write your new chapter

Hier brengen we alles samen! Je maakt jouw persoonlijke en praktische plan.

We gaan jouw waarden als vrouw én als moeder glashelder krijgen en bepalen hoe jij dit nieuwe hoofdstuk in je leven wilt invullen.

Jouw fundament, waarmee jij blijvend in balans gaat zijn, oprecht geniet en leeft met meer energie, fun & écht in balans.

Je kunt nu 2 dingen doen:

Optie 1

Je blijft doorkwakkelen, probeert af en toe iets terwijl dat knagende gevoel je nog meer energie kost. 

Je kunt de situatie laten zoals hij is en het nog langer zelf proberen. Grote kans dat er niks verandert. Moeder ben je van de één op de andere dag. Maar het moederschap, daar mogen we allemaal in groeien. Dat is heel normaal. 

Je kunt je laten leiden door angst en onzekerheid. Dat mag allemaal en hoort er misschien zelfs wel een beetje bij. Maar maak voor jezelf een goede afweging; wat laat je de overhand nemen? 

Wil je hierin groeien, of wil je vast blijven zitten in een situatie waar je niet blij van wordt?

Of

Optie 2

Je blijft niet toekijken en doorbreekt de situatie. Grote kans dat alles verandert. Er komt geen beter moment dan nu. Geen moment met meer tijd, meer rust of meer support. 

Dat komt er alleen als jij het nu zelf creëert. Als jij jezelf dit gunt. 

De tijd die je nu met je kinderen hebt komt niet meer terug. Cliché, I know, maar zo waar. 

Maak het jezelf niet onnodig moeilijk door alles ‘alleen te willen doen’.

En: hoe jij je voelt, geef je door! Kids merken dat mama blij is, en dat is GOUD waard!

Het enige wat jij nodig hebt om te kunnen starten, is een verlangen en motivatie.

blaadje lichtgroen linda de groot 1

Life is about moments.
Create them. Don’t wait for them.

O

Ervaringen van anderen

Over mij en het programma

Het klopt gewoon! Alle onderwerpen komen aan bod. De lessen van het programma komen in het laatste hoofdstuk mooi samen. Het zette mij weer even op scherp om de opdrachten er weer bij te pakken en bewust te worden van waar ik sta en welke kant ik op wil. Ik vond het heel waardevol om dit programma te mogen volgen. Het heeft me mooie inzichten gegeven. Ik gun iedere vrouw die het moederschap uitdagend vindt om dit programma ook te doen. Je mag echt MEGA trots zijn op wat je hebt neergezet Linda!
Kim
“Ik ben heel enthousiast over je programma. Je geeft fijne to do's, deelt zelf voorbeelden en stelt je kwetsbaar op. Dat geeft een veilig gevoel en vertrouwen. De visualisaties zijn ook heel fijn. Het is een mooie afwisseling van ontspanning maar ook inspanning met de opdrachten en vragen die je stelt/geeft. Het geeft mij veel stof tot nadenken, en dat is heel positief :-). Yoga is ook echt mega fijn! Ik ben blij dat ik dit programma heb gevolgd en dat ik me daardoor een relaxtere moeder voel.”
José de Groot
“Ik raad alle nieuwe moeders aan om dit fantastische online programma van Linda te volgen. Het is echt een steun, en samen met de yogalessen ook een moment van ontspannen. Het gaf me zoveel inzichten en vertrouwen in mezelf, maar ook hele praktische hulpmiddelen. Soms is het eenvoudig, maar moet je er eerst wel op gewezen worden. Ik zelf heb moederschap toch echt onderschat. Het programma is voor mij heel waardevol geweest en heeft me veel vertrouwen en herkenning gegeven. Dank Linda voor het ontwikkelen van dit geweldige programma die jonge moeders zo goed kunnen gebruiken.”
Annemieke Kneppers
Ik heb zojuist de module van Get Your Balance gevolgd en voor morgenochtend de yoga les ingepland. Wordt er zoo blij van, het is zo waardevol en goeie voorbeelden en tools die ik kan gaan inzetten, vind het heel mooi dat je zelf ook erg open en eerlijk bent, en fijn als je dan een voorbeeld geeft uit je privé situatie. Heel bruikbaar je tips om naar je intuïtie te luisteren en heb drie kantjes vol geschreven ☺️☺️
Els
Previous slide
Next slide

Veelgestelde vragen

Dit programma is voor alle moeders met jonge kinderen. Ik heb het ontwikkeld met in mijn achterhoofd de periode van 0 tot 4 jaar, maar ook als je kindje(s) al wat ouder is/zijn is dit programma erg geschikt. Het is voor alle moeders die bewust en positief in het leven willen staan. Die verlangen naar meer energie, balans en rust.

De inzichten zijn toe te passen op welk verlangen je ook hebt of welk doel je ook stelt. De één vergroot haar energie en staat positiever in het leven, de ander bereikt een gezond gewicht en groeit in haar zelfvertrouwen en weer een ander kiest leert haar grenzen beter kennen en vergroot zo haar balans en plezier. Ook voor moeders die overspannen of burn-out zijn, of dat juist willen voorkomen en meer in contact willen zijn met hun gevoel en van daaruit hun leven willen vormgeven, is dit programma enorm waardevol.

Veel producten richten zich voornamelijk op één onderdeel. Denk aan een sportclub waar je vooral fysiek bezig bent of een afvalprogramma waar je vooral bezig bent met voeding.

Het grote verschil is dat dit programma een ’totaalpakket’ is. Body & mind komen samen en dat is enorm krachtig! Het is namelijk bewezen dat je het beste en blijvende resultaat behaald als je deze dingen niet los naast elkaar laat bestaan, maar dat je het totaalplaatje bekijkt. Ze hebben namelijk grote invloed op elkaar.

Dát is waar vitaliteit om gaat, om alle vlakken die eraan bijdragen dat jij je goed voelt! Hoe precies? Dat is nou het leuke: dat is voor iedereen weer anders. Geen trucjes van een ander, maar ontdekken wat bij jou past, wat voor JOU werkt!

De modules volg je gewoon lekker thuis, en wanneer het jou uitkomt. Wel zo fijn om niet ergens buiten de deur op een vast tijdstip te moeten verschijnen. Dat je niet hoeft te racen tegen de klok omdat het net allemaal even anders loopt met je kind. Je kunt het programma ook volgen tijdens een wandeling, op je werk, in de auto of op vakantie. Je kunt namelijk overal en altijd inloggen vanaf je telefoon, laptop of tablet.

Ja, absoluut. In het programma ga ik in op hoe je jouw lichaam kunt ondersteunen bij stress- en burnout-klachten en hoe je beter met stress kunt omgaan. Het is niet gek als je in deze periode twijfelt over je carrière en wat bij jou past. Dit heb ik zelf ook meegemaakt en zie ik vaak bij vrouwen die ik coach, helemaal in deze fase van je leven. In het programma help ik je ook om meer helderheid te krijgen over wat je wél zou willen op werk gebied en hoe je dit aan kunt pakken.

Het programma start zodra jij betaalt. Dan krijg je direct je inloggegevens en toegang via de mail. Alle content blijft zonder einddatum voor je beschikbaar.

Je bent er ongeveer 1 uur per module aan kwijt (video kijken of audio luisteren & opdrachten uitwerken).  De yoga lessen duren ongeveer 30 minuten per les.

Ik wijd een hele uitgebreide module aan het onderwerp voeding. Dit is namelijk een belangrijk ‘knop’ waar je aan kunt draaien als het gaat om jouw energie en vitaliteit!

Maar in diëten geloof ik niet, dus daar gaat dit programma niet over. Er is namelijk een reden waarom diëten geen (blijvend) resultaat biedt. Waar ik wél in geloof, is in jouw persoonlijke gezonde leefstijl, zonder honger. En als je een afvalwens hebt, kan dit programma jou daar zeker bij helpen.

Je gaat in ieder geval geen calorieën tellen. Je gaat geen maaltijdvervangers of afslankpillen gebruiken. Je gaat geen honger lijden. Je gaat wel leren hoe je eenvoudig en lekker kunt eten. Het gaat om de balans en luisteren naar de behoeften van je eigen lichaam.

Je kan alles netjes in acht weken doorlopen maar mocht je niet elke week de tijd kunnen maken of toch meer tijd nodig hebben, dan is dat geen probleem. Alle content blijft zo lang het programma bestaat beschikbaar in jouw persoonlijke online omgeving, dus je kunt het in je eigen tempo doorlopen. Je kunt hierdoor ook de yoga lessen zo vaak volgen als je wilt.

tevredenheidsgarantie

100% tevredenheidsgarantie

Ik weet inmiddels dat dit programma zo waardevol is, dat ik een 100% tevredenheidsgarantie biedt. Binnen 14 dagen krijg je gewoon je geld terug als je even een mail stuurt naar linda@lindegroot.nl