EMB test

Ontdek wat je lichaam jou te vertellen heeft

intakeformulier emb test
blaadje lichtgroen linda de groot 1

Herken je dit?

Dan kan de Energetische Morfologische Bloedtest (EMB test) uitkomst bieden.

Het geeft enorm veel inzichten, waardoor je net die missende link van jouw klachten kunt achterhalen.

In mijn eigen zoektocht naar meer energie en balans heeft deze test mij heel goed geholpen: ik kreeg inzicht in waar mijn klachten vandaan kwamen én ik kon gericht aan de slag om deze aan te pakken. Nu doe ik elk jaar een test bij mezelf: ik zie het als een APK van mijn lichaam 🙂

Ik ben dan ook blij dat ik zelf de EMB-test kan aanbieden. De test zit standaard inbegrepen bij een gezondheidstraject (afname niet verplicht) maar je kunt ook een specifiek EMB traject boeken.

Zorg goed voor je jezelf en voor je lichaam.
Het is de enige plek waarin je altijd moet leven.

O

Waarom een EMB test?

Een bloedtest in de reguliere zorg kan dingen zoals bloedarmoede en bepaalde infecties aan het licht brengen. Maar uit het bloed kan véél meer informatie gehaald worden! Een EMB test is een geheel andere (holistische) benadering van een bloedonderzoek, die belastingen én energetische belastingen kan aantonen. 

Een gezond en energiek leven begint bij goed zorgen voor jezelf. Maar waar begin je? Zijn er wellicht onderliggende oorzaken voor je rommelige darmen, je korte lontje, het moeilijke afvallen, het slechte slapen of het futloze gevoel? Of wil je gewoon weten hoe gezond je echt bent en wat er het beste bij jouw lichaam past? 

Vage klachten komen altijd ergens vandaan. Ik zie de uitslag als een soort puzzel die dan gelegd mag worden. Waardoor je (eindelijk) helder kunt krijgen waar jouw opgeblazen buik, PMS, vermoeidheid, haaruitval, moeilijk zwanger kunnen worden, geen maaltijd over kunnen slaan, huidklachten, hoofdpijnen, moeilijk kunnen afvallen en nog veel meer klachten écht vandaan komen! Hoe mooi is dat!

Wat wordt er precies getest?

Er worden waardes regulier gemeten (vergelijkbaar met bloedonderzoek bij bijv. de huisarts) en energetisch.
Zie hieronder wat er precies gemeten wordt:

Reguliere waarden:

Energetische waarden:

Energetisch meten, hoe zit dat?

Alle cellen in het lichaam hebben een energetische waarde (trilling).  Denk maar aan wifi: voelen en zien we niet, maar het is er wel. Dat is niets ‘zweverigs’, dat is wetenschappelijk bewezen. Geldt ook voor de cellen in jouw lichaam. Kleine frequenties waarop we met de test kunnen intunen. Met een energetische test kan je op deze manier heel goed spotten waar de afwijkingen zijn, de disbalansen! 

Een EMB test is een perfecte basis om jouw gezondheid te boosten, want we weten precies waar we mee aan de slag kunnen. Een soort prioriteitenlijstje. Zo weten we niet alleen waar de oorzaak van jouw klachten ligt, maar is ook helder waar we het beste kunnen beginnen. Ik kan jou effectiever helpen en jij kunt sneller resultaten boeken.

energetisch-meten-1

Hoe werkt het?

Tijdens de intake (1 uur) nemen we met een vingerprikje wat bloed af. Voor deze afname is weinig bloed nodig. 

Woon je niet in de buurt van Amersfoort? Dan stuur ik de testkit naar je op en kun je de test zelf afnemen (ik help je daarbij d.m.v. een online instructie).

Jij of ik stuurt de bloedtest naar het lab. Na een aantal weken ontvang ik de uitslag en ga ik voor je aan de slag! Op basis hiervan, ons intakegesprek en jouw intakevragenlijst maak ik een analyse en stel ik een persoonlijk rapport op met adviezen m.b.t voeding, leefstijl en suppletie.

We bespreken de uitslag uitgebreid in een (online) consult (1,5 uur) en je krijgt het rapport van het lab plus het rapport met adviezen inclusief uitgebreide analyse ook per mail.

Jij gaat lekker aan de slag met het plan. Na 6-8 weken spreken we af voor een online check up consult (30 minuten). We bespreken hoe je je voelt, welke verbeteringen er zijn en of er verder nog iets nodig is. Veranderingen in je voeding en leefstijl vragen vaak best wat aandacht en energie en ik wil je daarin zo goed mogelijk begeleiden.

Er zijn twee varianten

EMB traject basis

567 euro

EMB traject VIP

747 euro

N.b. woon je verder dan 30 km van Amersfoort? Dan reken ik een extra reisvergoeding.

De kosten zijn voor particulieren incl. BTW en bedragen de bloedtest zelf (het materiaal en inkoop), verzendkosten, de afnametijd en intake. Vervolgens de analyse door het lab en tenslotte de tijd voor de analyse, het opstellen van de samenvatting, het persoonlijke adviesplan, uitleg in de tweede afspraak en de check up na zes weken.

Heb je behoefte aan meer begeleiding en wil je echt de diepte in gaan met je voeding, leefstijl, gezondheid en energie? Bekijk dan het gezondheidsstraject. Hier zit de EMB test standaard bij in.

blaadje lichtgroen linda de groot 1

Ervaringen van anderen

Over mij en de EMB test

“Mijn grootste klacht voordat ik bij Linda kwam was lage energie en slechte concentratie. Ik heb veel inzicht gekregen in waar klachten vandaan komen en meer bewustzijn over mijn gezondheid. Linda is heel open en vriendelijk. Ze heeft al haar kennis gedeeld, ook later heb ik haar nog al mijn vragen kunnen stellen. Ze doet echt haar best om mij te helpen gezonder te worden. En mijn energie is van een 6 naar een 9 gegaan!”
Tanya Poletaeva
“Ik ben ontzettend blij met Linda. Ze is beschikbaar voor vragen en het uitgebreide verslag is fijn om sommige dingen nog eens na te lezen. Ze neemt de tijd om alles goed uit te leggen en is eerlijk in haar advies. Mede door haar advies en tips zit ik beter in mijn vel!”
Liliana ten Caat
“Linda heeft mij zeer goed geholpen. Samen hebben we de resultaten van de EMB-test besproken. Daarna heeft zij mij voorzien van een uitgebreid en praktisch toepasbaar adviesrapport. Tussentijds hebben we ook gecommuniceerd, dit geeft nog net iets meer rust en vertrouwen. Ik ben nu zes weken aan de slag met haar adviezen en ik voel me al stukken beter. Ik slaap goed, heb meer energie en herstel ook sneller. Een absolute aanrader voor iedereen die zijn gezondheid serieus neemt. Dank Linda!”
Alex Matatula
“Mijn klachten voordat ik bij Linda kwam waren vermoeidheid, stress, lastig focussen, eczeem, veel haaruitval en slecht verdragen van sommige voeding. Mijn grootste inzichten waren o.a. mijn vitaminetekorten (ondanks supplementen die ik al nam, maar ik nam dus niet de juiste voor mij!) en dat ik zelf veel invloed heb op mijn energie(dips). Ik heb nu minder haaruitval, meer energie en ik ben mij bewuster van mijn (eet)patronen en lijf. Linda is deskundig, luistert goed, geeft uitgebreid advies en uitleg en heeft een fijne energie. Ook is ze achteraf benaderbaar bent voor aanvullende vragen. Een fijn mens die haar vak goed verstaat!”
Betül Eroglu
Previous slide
Next slide

Veelgestelde vragen

Heb je (vage) klachten maar kan de huisarts niet echt iets vinden en wil je nu eindelijk eens de oorzaak achterhalen? Of wil je weten hoe je ervoor staat met je gezondheid en wat het beste past bij jouw lijf? Dan biedt een EMB-test zeker meerwaarde. Er wordt zo enorm veel in gemeten, dat vaak duidelijk wordt waar jouw klachten vandaan komen. De oorzaak kan bijvoorbeeld liggen in jouw darmen, maar misschien ruimt je lever wel niet goed alles op in je lijf, kan je bepaald voedsel niet zo goed verdragen of heb je bepaalde vitaminen- of mineralen tekorten. Dit weten is zo fijn, want dat kun je echt gericht met de oorzaak aan de slag! Mijn advies stel ik op op basis de informatie uit onze intake en de uitslag. Ruim 80% van de mensen die een EMB test doet en met de adviezen aan de slag gaat, knapt ontzettend op. 

In principe is de bloedtest voor iedereen geschikt die inzicht wil in zijn of haar gezondheid. Bijvoorbeeld als je last hebt van je darmen, moeilijk kunnen afvallen of aankomen, geen maaltijd kunnen overslaan, migraine, huidproblemen als eczeem, vermoeidheid, stemmingswisselingen, hormonale klachten, haaruitval, een onvervulde kinderwens, overgangsklachten of andere vage klachten waar bijv. de huisarts of het ziekenhuis niets voor kan vinden, maar die je wel belemmeren.

Deze test is voor jou als je (eindelijk) meer inzicht wilt krijgen in je klachten en gezondheid en hier op een holistische manier aan wilt werken. Je kunt de test natuurlijk ook preventief doen of als check-up. Onthoud wel dat als je veranderingen wilt zien, je voeding altijd de basis is, samen met je leefstijl (denk aan slaap, stress en beweging). Het is belangrijk dat je de motivatie hebt om op dit moment hier stappen in te gaan maken. Daarnaast ondersteunen de geadviseerde supplementen je (het is natuurlijk wel altijd jouw eigen keuze wat je wilt nemen) en kan het totaal zorgen voor echte verbeteringen in je gezondheid. Houd er wel rekening dat de kosten van de supplementen erbij komen. Je kunt ze wel via mij bestellen met 15% korting.

De uitslag van een EMB-test complex: er komt veel informatie uit en hoe je dit moet lezen is ingewikkeld. Omdat het veel informatie in 1x is, kan het ook overwhelmen, waardoor je ontmoedigt kan raken en niet weet waar je moet beginnen. Zo haal je niet het resultaat wat je graag wilt en dat is super zonde! Ik vind het belangrijk dat je jouw EMB-uitslag snapt, dat je ziet hoe de belangrijkste punten met elkaar samenhangen en wat je eraan kunt doen. Daarom ontvang je van mij een uitgebreid advies waarin ik jouw uitslag in begrijpelijke taal uitleg, inclusief samenvatting, voedingsadvies, leefstijladvies en suppletie-advies. Daarna laat ik je niet aan je lot over: je mag mij tussendoor je vragen gewoon stellen en na zes tot acht weken hebben we nog een kort check-up consult, waarin we kijken hoe het gaat en we jouw eventuele vragen  bespreken. Zo boek je het beste resultaat!

Nee, de EMB test is een energetische bloedtest met een meer holistische benadering. Het vervangt dus niet een reguliere bloedtest bij de huisarts. Een deel is hetzelfde als regulier onderzoek bij de huisarts (zie hierboven welke waarden dat zijn), en een deel is energetisch: daarvan wordt een deel onder een microscoop bekeken en een ander deel via een bioresonantie-apparaat (trillingen). 

Maar, van de mensen die met de uitslag aan de slag gaat merkt meer dan 80% flinke verbetering. En de adviezen die voortkomen uit de uitslag, zijn veelal wel wetenschappelijk onderzocht en onderbouwd. Let op: deze bloedtest is geen vervanging van medisch advies van je (huis)arts.

Natuurlijk. Na afloop van onze uitslagbespreking mail ik je de uitslag van het lab samen met het adviesrapport naar je toe. 

Als je kiest voor de online variant: dit doe je zelf middels een klein vingerprikje (dit wordt meestal niet als pijnlijk ervaren). Ik stuur je de bloedtest op. Hier zit een prikkertje en een buisje in waarmee je het bloed opvangt. Ik help je met instructies zodat je precies weet hoe je dit moet doen. Er is niet veel bloed nodig. Als je kiest voor live afspreken prik ik bij jou.

Na zes tot acht weken hebben we nog een kort check-up consult om te bespreken hoe het gaat, om te kijken of er nog iets nodig is en of je nog vragen hebt. Is er wellicht meer nodig en wil je uitgebreidere hulp en begeleiding? Dan past een gezondhiedstraject mogelijk beter bij jou. Hierbij doen we het echt samen en krijg je vier maanden lang mijn intensieve begeleiding.

Nee, het is geen reguliere bloedtest en het wordt niet vergoed door de zorgverzekeraar.

Ja, het is mogelijk om de test te doen. In de intake leggen we gedetailleerd vast wat het medicijngebruik is. Het lab controleert op wisselwerking van de medicijnen bij het advies voor de supplementen.

EMB hertest

327 euro

Is het minder dan één jaar geleden dat je een EMB-test bij mij gedaan en wil je graag weten hoe je er nu voor staat? Doe een hertest! Stuur me een bericht.

emb-test